JOSEPH GRILL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2227 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Joseph Grill. Meer weten? Ontdek meer

3 feb 2023 om 22:28 Het eten was snel en heerlijk warm. Friet was perfect, netzoals de saté. Heb nog voldoende voor morgen
2 feb 2023 om 19:01 zo als altijd veel maar friet was koud en de rest was ook niet warm erg jammer
1 feb 2023 om 17:29 Don't know if this time chef was different but food (especially rice) was salty today and vegies was cut in pretty big chunks. I hope it was just this time some error and next time it will be good as always - one of the good grill places atm
31 jan 2023 om 18:59 Cocktail saus erbij wilde alleen knoflooksaus.friet snel koud .miste t lekkere frietzout van vroeger.wilde alleen witte kool heb ik vaker kreeg ik ook niet en t vlees nou laat ik zoo zeggen mijn honden waren er blij mee Ik vond niet lekker zoals and
28 jan 2023 om 22:15 Heerlijke spareribs goed warm Frietjes mochten iets langer bakken
21 jan 2023 om 21:41 Het was weer heerlijk
20 jan 2023 om 21:48 Binnen aangegeven tijd. Eten was lekker. Alleen champignons vergeten
11 jan 2023 om 13:39 Was super lekker! Goed portie en goed warm ! Geen enkele negatieve opmerking hierover en zeker voor herhaling vatbaar
9 jan 2023 om 13:19 heerlijk gegeten weer schnitxrlet gebakken aardappels is een aanrader hier altijd top!
9 jan 2023 om 10:33 Het eten was weer heerlijk.
7 jan 2023 om 13:40 eten was goed lekker en genoeg hadden tijd afgesproken prima aangehouden
3 jan 2023 om 20:24 De spareribs waren weer heerlijk zoals altijd